5 листопада тернополяни знову протестуватимуть через подорожчання проїзду (Фото)

Сьогодні, 4 листопада, у Тернополі відбулася акція протесту проти нових тарифів. З 1 листопада у громадському транспорті вдвічі зросла вартість проїзду. Відтак, у маршрутках людям доводиться платити 9 гривень, у тролейбусах – 8. Знижки та пільги мають власники проїзних документів, “Карток тернополянина”, учні, студенти та пенсіонери. Більш детально переглянути тарифи для різних категорії пасажирів Ви можете у попередньому матеріалі “МедіаТОРа”.

 

На акцію протесту зібралися більше тисячі тернополян та жителів навколишніх сіл. Люди хочуть, аби рішення виконкому Тернопільської міської ради про підвищення тарифів скасували. Також протестувальники зібрали підписи на підтримку резолюції, яку назвали “Резолюцією підвищених тарифів”. У документі вони вимагають надати у відкритий доступ детальну інформацію про структуру витрат, подану перевізниками для підвищення тарифів. А саме, якою були закупівельна вартість палива, заробтні плати працівників та керівництва транспортної сфери краю, інші витрати на утримання громадського транспорту, які стали підставою для зростання тарифів на проїзд.

 

Після двогодинного протесту на Театральному майдані люди вирушили перекривати вулиці Тернополя. Рухаючись пішоходними переходами на вулицях Руська, Гоголя, Сірка,  протестувальники зупинили рух транспорту у місті.

 

У підсумку, учасники акції не збираються миритися з новиними тарифами та зберуться знову на протест. Чергова акція відбудеться 5 листопада, розпочнеться вона о 9:00 годині ранку біля Тернопільської міської ради за адресою Листопадова,5, куди люди принесуть підписану сьогодні “Резолюцію підвищених тарифів”.

 

Перше інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” транслюватиме завтрашню подію НАЖИВО. Тож стежте за нашими новинами на сайті www.mediator.te.ua та на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук, аби  дізнаватися про всі важливі події першими.

 

Переглянути відео сьогоднішньої акції протесту Ви можете ТУТ та у мережі Фейсбук, перейшовши за посиланням.

Попередня стаття

Власників євроблях зобов’яжуть при ввезенні машини в Україну вносити грошову гарантію

Наступна стаття

Жителі Тернопільщини попрощалися з відомим отоларингологом Романом Партикою

One Comment

    Avatar
  • Цікаво було б подивитись, якщо б надала забрати сраковозку і він кожного дня добирався з Байківців і назад маршрутками з пересадками. Козли кабінетні, останню сорочку з людей здерти хочуть… “Свобода” засрана.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.