У Тернополі протестують через подорожчання проїзду (НАЖИВО)


Сьогодні у Тернополі проходить анонсована акція проти підвищення вартості на проїзд у громадському транспорті. Нові тарифи почали діяти з 1 листопада. Рішення про їх підвищення прийняли на засіданні виконкому міськради у вівторок, 30 жовтня.

 

Нова вартість проїзду у громадському транспорті для тих, хто платить готівкою, становить 9 гривень у маршрутках, 8 – у тролейбусах. Зекономити кошти можуть власники «Файних карток». Для них проїзд у маршрутці обійдеться у 6 гривень та 5 у тролейбусі.

 

Зазначимо, досі готівкою за проїзд розраховувалися лише 35 відсотків людей. Тож, аби екомомити, люди, які прописані у Тернополі або офіційно працюють в обласному центрі, штурмують приміщення ТОВ «Системний зв’язок», що по вулиці Чорновола, 1. Аби подати документи вони по дві години стоять у черзі, проте на руки цю “чудо-картку” отримають тільки через 25 днів. За два дні листопада заяву на оформлення картки подали 150 людей – це місячний показник за жовтень.

 

Проте, є у Тернополі й ті, вирішили діяти рішуче. Замість походу у ЦНАП, Ростислав Небельський пішов до суду. Тернополянин подав на виконавчий комітет Тернопільської міської ради позов, основна вимога якого – визнати незаконним та скасувати рішення про підвищення тарифів на проїзд у місцевому громадському транспорті.

 

Нагадаємо, зараз на Театральному майдані Тернополя проходить акція протесту проти підвищення вартості проїзду у громадському транспорті. Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює цю подію НАЖИВО. Відео Ви можете бачити на нашому сайті www.mediator.te.ua, а також на сторінці “МедіаТОРа у Фейсбук.

 

Діляться відео, аби і Ваші друзі були в курсі.

Одеса – 7 грн. Чернівці – 5 грн, учні – 2 грн Миколаїв – 5 грн. Франківськ – 5 грн. Після 20-тої – 6 грн, а комунальний автобус – 4 грн. (він один поки) Чернігів – 5 грн. Кривий Ріг – 6 грн. приватні, комунальні автобуси – 4 грн. Хмельницький – 5 грн. в маршрутці вдень, а з 20.00 – 6грн. В тролейбусі 3.50-підвищення було декілька місяців тому. Рівне – 5 грн. Черкаси – 4 грн. Житомир – 5 грн, учні – 2 грн. Тролейбу та трамвай – 3 грн. Харкiв – маршрутки 7 та 8 грн, трамвай і тролейбус – 4 грн. Метро – 5 грн. Київ – 8 грн.

Попередня стаття

Сьогодні у Тернополі відбудеться акція протесту проти підвищення тарифів на проїзд

Наступна стаття

Власників євроблях зобов’яжуть при ввезенні машини в Україну вносити грошову гарантію

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.