Як Україні запобігти масовій трудовій еміграції, – Ю. Тимошенко (Відео)

Реклама

Як Україні запобігти масовій трудовій еміграції. Відповіді на це та інші запитання – у серії інтерв’ю лідера партії ВО “Батьківщина” Юлії Тимошенко. Політик пояснює, що таке Новий економічний курс і як він покращить життя кожного українця.

 

« Я впевнена, що якщо ми приймемо Нову Конституцію, якщо ми реалізуємо Новий економічний курс і якщо ми повернемо в Україну мир, українці будуть жити вдома, і їм не буде ніякої потреби їздити шукати щастя по закордонах. І так буде, я в це вірю!» – лідер партії ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко.

Попередня стаття

Жителі Тернопільщини попрощалися з відомим отоларингологом Романом Партикою

Наступна стаття

Тернополяни можуть допомогти у пошуку зниклих дітей

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.