На набережній Тернопільського ставу десятки мертвих чайок (Фото)

На набережній Тернопільського ставу кілька десятків мертвих чайок. Деякі з птахів вже загинули, інші – у жахливому стані. Мертвих птахів люди знаходять також у парку Тараса Шевченка та в інших місцях. Тернополяни припускають, що чайки могли наїстися речовини, якою у місті труять гризунів.

 

Про те, чому гинуть птахи насправді, журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини намагалися з’ясувати в працівників управління Дерпродспоживслужби. У службі зазначили, що офіційна інформація стосовно цієї ситуації буде розміщена на їхньому сайті.

 

Тож про причини масової гибелі птахів “МедіаТОР” повідомить згодом.

Попередня стаття

На Борщівщині КаМАЗ збив пенсіонерку, жінка у реанімації

Наступна стаття

Тернопільське підприємство облаштовує пішохідні знаки з освітленням (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.