Оприлюднено розрахунок, який приймався до відома при зміні тарифів на проїзд у Тернополі

У Тернополі другий день поспіль триває протест через підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті. 4 листопада під час акції тернополяни сформували та підписали “Резолюцію підвищених тарифів”. У документі зазначалися 5 основних вимог. Серед них – повернення “старих” тарифів та оприлюдення структури витрат, які враховувалися при встановленні нових тарифів на проїзд, скасування “Картки тернополянина”, звільнення з посади начальника управління транспорту, комунікації та зв;язку Тернопільської міської ради Ігоря Мединського.

 

У результаті 4-годинного протесту, який відбувся 5 листопада під стінами Тернопільської міської ради, люди домоглися повернення старих тарифів – 5 гривень замість нинішніх 9-ти, відкриття службового рослідування щодо діяльності Ігоря Мединського та оприлюднення розрахунку, який приймався до відома при зміні тарифів на проїзд.

 

Попередня стаття

Тернополяни вимагають звільнення начальника управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міськради (Наживо)

Наступна стаття

На Тернопільщині неповнолітні керманичі спричинили ДТП

3 Comments

    Avatar
  • Зверніть увагу коли був створений документ: kopiya-rozrah-tet-8-grn–troleybusi:
    https://pastenow.ru/42DE4

  • Avatar
  • М да хороший розрахунок собівартості. А нічого що по цих цифрах виходить що 1 маршрутка в день повинна перевезти тільки 285 людини, що можна зробити за декілька повних кіл а дальше продовжувати працювати на карман чи то вже на власника автопарку

  • Avatar
  • Тай по пробігу-протяжність не дуже сходиться. В них по розрахунку виходить що всі маршрутки курсують кожень день майже зранку до ночі(в середньому по 15годин), то деж вони їздять коли стоїш в вечірній час і чекаеш на них.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.