Перевізники у Тернополі хочуть зупиняти транспорт

Нагадаємо, учора і сьогодні тернополяни протестували щодо високих тарифів на проїзд. Під тиском громади міський голова Сергій Надал пообіцяв скасувати рішення про збільшення вартості квитків у громадському транспорті. Як наслідок – невдоволеними залишилися перевізники, деякі з них планують завтра зупинити транспорт.

 

«Це рішення унеможливлює роботу громадського транспорту. Оскільки ми змушені працювати собі у збиток. У нас і так величезні борги за пальне. Старі тарифи далеко не відповідають собівартості роботи перевізника. Вартість запчастин, вартість пального – все здорожчало. Тому перевізники залишилися у дуже критичній ситуації. Поки не знаємо, що робити далі. Грошей для забезпечення роботи транспорту немає. Тому мусимо зупиняти транспорт», – каже голова товариства «Менс-авто» Андрій Намака.

 

Від завтра у громадському транспорті Тернополя діятимуть старі тарифи, – відповідне рішення затверджено виконавчим комітетом міської ради. Чи виїдуть на маршрути всі автобуси і тролейбуси, в управлінні транспорту ТМР наразі не кажуть. До слова, в Тернополі планують провести незалежну економічну оцінку щодо розрахунків тарифів на проїзд.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Тернопільське підприємство облаштовує пішохідні знаки з освітленням (Відео)

Наступна стаття

Як зареєструвати своє місце проживання у дачному (садовому) будинку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.