У Тернополі скасують ціну в маршрутках у 9 гривень (Наживо)


 

Сотні тернополян зібралися на акцію протесту через подорожчання вартості проїзду у громадському транспорті. Люди прийшли під стіни міської ради, аби почути, що привело до зростання тарифу майже на 50%.

 

До людей вийшов міський голова Сергій Надал. Він заначив, що «тернопільський транспорт найкращий в Україні», але збитковий. Тому очільник міста готовий йти на поступки людей.

 

Люди вимагали  скасувати нові тарифи і «Картки Тернополян» та кричали «Ганьба!».

 

Після 20-ти хвилинної розмови Сергій надал сказав, що вже сьогодні виконком відмінить своє рішення та попередив, що громадський траспорт в місті може зупинитись.

 

Як напередодні повідомляв МедіаТОР, з 1 листопада у маршрутках людям доводиться платити 9 гривень, у тролейбусах – 8. Знижки та пільги мають власники проїзних документів та «Карток тернополянина».

Попередня стаття

Через подорожчання проїзду тернополяни прийшли під міську раду (НАЖИВО)

Наступна стаття

Під стінами міської ради сутички. Невідомі розпилили газ (НАЖИВО)

One Comment

    Avatar
  • йдіть працюйте дармоїди.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.