На Лановеччині двоє підлітків обікрали сусідів

Двох хлопців 15-ти та 16-ти років лановецькі правоохоронці підозрюють у крадіжці. Вночі підлітки проникли у підсобне приміщення сусіда та викрали запчастини до мотоцикла. Частину краденого парубки встигли продати на металобрухт, решту правоохоронці вилучили.

 

На рахунку молодшого з крадіїв це вже друга крадіжка. Кількома днями раніше він припильнував, коли сусідська хата залишилась пуста, і потягнув звідти пневматичну рушницю.

 

За скоєне хлопцям інкримінують частину 3 статті 185 Кримінального кодексу – крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення. Відділ комунікацїі поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

“Рятуйте, нас підвозять”, – Андрій Бондарчук

Наступна стаття

У Тернополі 64 пішохідних переходи потребують додаткового освітлення

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.