У частині Тернополя не буде води

У зв’язку з виконанням заходів, пов’язаних із плановим промиванням водопровідних мереж, від 00 год 14 листопада до 24 год 15 листопада буде припинено водопостачання частини Тернополя, а також довколишніх сіл.

 

З водою будуть мешканці Центральної частини міста, мікрорайонів “Новий світ” і “Старий парк”. Вода з пониженим тиском подаватиметься у помешкання на вулицях Оболоня, Бродівська, Лук’яновича, Малишка, Польового, Коцюбинського, Стадникової, Чернівецька, тобто може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок. У решті мікрорайонів міста водопостачання перекриють.

 

Починаючи з ранку 15 листопада (четвер), в окремих точках розподільчої мережі цих мікрорайонів може з’явитися вода з підвищеним вмістом хлору, отже – непридатна для вживання в питних цілях чи для приготування їжі. Повністю водопостачання Тернополя й довколишніх сіл відновлять до кінця доби 15 листопада. КП “Тернопільводоканал”.

Попередня стаття

У Тернополі 64 пішохідних переходи потребують додаткового освітлення

Наступна стаття

Тернопіль без маршруток: водії розповіли чому страйкують вони (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.