У Тернополі 64 пішохідних переходи потребують додаткового освітлення

У Тернополі 64 пішохідних переходи потребують встановлення додаткового освітлення, – такі результати обстежень, які проводили працівники патрульної поліції з 1 по 28 жовтня.

 

Окрім цього, поліціанти обстежили також стан доріг, вулиць та залізничних переїздів. На дорогах державного та місцевого значення виявили 11 тисяч 837 недоліків, з яких 4 тисячі 907 на територіальних автомобільних дорогах.

 

На 67 ділянках мали місце вибоїни та ямковість , на 1 тисячі 74 ділянках – просадки та нерівності покриття, а також ямковість, 281 ділянка з напливами. Також правоохоронці зафіксували 311 ділянок з колійністю проїзної частини та 2 тисячі 587 дорожніх знаків, які відсутні або потребують заміни.

 

На дорогах державного значення відсутнє транспортне огородження, на довжині 3 тисячі 420 п.м., а на 40 ділянках існують недоліки в їх утриманні. Відсутні також і сигнальні стовпчики перед транспортними огородженнями, на примиканнях, штучних спорудах та небезпечних ділянках – 2 тисячі 189 штук.

 

За виявленими відхиленнями від норм було видано 27 вимог(приписів) на ліквідацію недоліків. Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

На Лановеччині двоє підлітків обікрали сусідів

Наступна стаття

У частині Тернополя не буде води

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.