У Тернополі розшукують чоловіка, який пограбував жінку у супермаркеті (Відео)


У Тернополі поліціанти розшують чоловіка, який пограбував жінку. Потерпіла прийшла у супермаркет “Сільпо”, що на вулиці Симона Петлюри 5 листопада близько 12:00 години. Особисті речі жінка залишила у камері схову. Здійснивши покупку, повернулася до скриньки, проте речей не знайшла. Із заявою про крадіжку тернополянка звернулася у поліцію.

 

Крадія, який поцупив речі потерпілої, зафіксували камери відеоспостереження. Правоохоронці звертаються до усіх, хто впізнав дану особу або знає місцеперебування чоловіка, телефонувати за номером у Тернополі 27-11-70 або на лінію “102”.

Попередня стаття

В Херсоні прощаються з місцевою активісткою Катериною Гандзюк (НАЖИВО)

Наступна стаття

У міськраді обговорюють повернення маршруток на лінії (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.