У Тернополі студент-іноземець організував незаконний “бізнес” (Відео)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=aTtEdImOmIo

У Тернополі правоохоронці затримали іноземця. Молодик, аби збагатитися, організував незаконну дільяльність. Підозрюваний спочатку придивлявся до залишених тернополянами велосипедів, потім викрадав їх та здавав у ломбард.

 

З заявою про крадіжку двоколісного транспорту у поліцію звернулися троє місцевих жителів. Потерпілі розповіли, що залишили свої велосипеди непристебнутими на вулиці, а далі пішли у власних справах. Коли ж повернулися, транспорту уже не було.

 

Особу підозрюваного патрульні невдовзі встановили. Крадієм виявився 25-річний студент одного з вищих навчальних закладів міста. Іноземець, аби покращити скрутне фінансове становище, вирішив красти. Побачивши на вулиці велосипед без будь-яких засобів захисту, він просто сідав на нього та їхав якнайдалі. У скоєному зізнався. Всі три вкрадені велосипеди молодих здав у ломбард.

 

Кримінальне провадження відкрили згідно з статтею 185 Кримінального кодексу України. Працівники поліції перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших аналогічних злочинів. Слідчі дії тривають.
Попередня стаття

Тернопільських школярів запрошують на фестиваль «Дитяча легка атлетика»

Наступна стаття

В Херсоні прощаються з місцевою активісткою Катериною Гандзюк (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.