На Тернопільщині розшукали водія, який насмерть збив чоловіка і втік

7 жовтня близько 18:00 години на автодорозі між селами Борсуки та Синівці на Лановеччині місцеві жителі виявили труп людини. На тілі чоловіка були сліди насильницької смерті. Про загиблого люди повідомиили у поліцію.

 

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, 48-річний житель села Синівці загинув внаслідок наїзду автомобіля. Хто скоїв наїзд на чоловіка – невідомо, оскільки з місця ДТП винуватець втік.

 

Встановили особу водія-втікача поліціанти за сім годин. Шукати допомагала громада. Було відомо, що ймовірно до автопригоди причетний легковий автомобіль марки ВАЗ-2106 світлого кольору. Працівники поліції перевіряли не лише навколишні села, але й віддалені населені пункти. Долучилися до комплексних заходів правоохоронці Збаражчини, Тернополя та Шумська.

 

На одному з хуторів, за п’ятнадцять кілометрів від місця аварії, найшли автівку, яка могла бути причетною до ДТП. Власник транспорту – житель Ланівців. Чоловік зізнався, що наїхав на щось, але злякався та втік. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

 

Подію внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ. Експерти та судмедекспертиза встановлюватиме чи це був наїзд на лежаче тіло, чи зіткнення. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

У листопаді в Тернополі відбудуться 23 культурно-мистецьких заходи (Перелік)

Наступна стаття

Не настільки великі зарплати, – тернополяни про вартість проїзду за 7 гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.