На Тернопільщині передбачають неймовірно красиве явище – паморозь

Нічні заморозки передбачають метеорологи на Тернопільщині. Уже цими вихідними стовпчики термометрів місцями знижуватимуться до чотирьох градусів морозу. Однак вдень погода потішить лагідним осіннім теплом і сонцем.

Упродовж доби по всій території західного регіону передбачають суху ясну погоду. Стовпчики термометрів вдень місцями сягатимуть п’ятнадцяти градусів тепла.

«До України поспішає похолодання. Нічні заморозки передбачаються по всіх регіонах України. Уже цими вихідними вночі передбачається від 3 тепла до 4 морозу.
Усе це сприятиме неймовірно красивому явищу вранці – паморозі. Вдень спостерігатиметься +6+12, на Заході та Півдні +8+14, на північному сході +3+7 градусів. У неділю +3+7, на Заході та Півдні +7+13 градусів. У неділю також можливі пориви вітру та більш суттєве зниження температурних показників
»,  – каже синоптик Наталка Діденко.

За попередніми прогнозами метеорологів, у другій декаді листопада передбачаються дещо прохолодніша погода. Але сильних морозів і снігопадів поки не прогнозують.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Тернополян попереджають про туман і погану видимість на дорогах

Наступна стаття

На Тернопільщині водій переїхав п’яного чоловіка (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.