Тернополянин відпросився у керівника, аби його обікрасти

У Тернополі обікрали СТО. Зі слів власника, розмір завданих збитків сягнув кількох тисяч гривень.

 

Встановлюючи обставини злочину, поліцейські помітили, що зловмисник, проникаючи в приміщення, відважив пластикове вікно ломом, який напередодні зник зі станції.  По-друге, була пошкоджена камера відеоспостереження. Ще одна важлива деталь, яка навела на думку, що до крадіжки може бути причетний хтось з працівників, – використання специфічного ключа, яким замикали двері тимчасової споруди СТО: злодій  ним скористався. Власник повідомив, що зникли два зварювальних апарати, пристрій для вирівнювання автомобільних дисків та інше майно.

 

Правоохоронці з’ясували, що ретельно спланував крадіжку 24-річний працівник станції. Молодик, аби відвести від себе підозру, відпросився у роботодавця, мовляв, потрібно поїхати у справах до іншого міста. Знаючи, де знаходиться камера відеоспостереження, пошкодив її. Зловмисника допитано, у скоєному він зізнався. Частину краденого поліцейські вилучили.Триває досудове розслідування. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

10 листопада – Всесвітній день молоді

Наступна стаття

Тернополян попереджають про туман і погану видимість на дорогах

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.