ДТП на Микулинецькій: батьки загиблого тернополянина просять про допомогу

Допомогти встановити обставини дорожньо-транспортної пригоди просять жителів Тернопільщини батьки загиблого Богдана Боднара. 25-річний чоловік отримав смертельні травми в аварії, що трапилася 9 листопада на вулиці Микулинецька у Тернополі. Загиблий знаходився за кермом власного автомобіля  марки “АУДІ А6”.

 

Рідні та близькі просять усіх, бачив ДТП, можливо, має відео з реєстраторів, чи володіє будь-якою інформацією з цього приводу повідомити про це.

– Люди добрі поширюйте цю інформацію???за нашого Богдан Боднар за нашого синочка ,аварія на Микуленецькій яка сталася 9.11 о 21.38 хто був свідком відзовіться , ми хочемо знати причину, – написала  Dana Kalynyak.

 

У загиблого Богдана Боднара залишилася вагітна дружина.

 

За попередньою інформацією, чоловік перевищив швидкість, внаслідок чого не впорався з кермуванням. Іномарка з’їхала з дороги та врізалася в електроопору на узбіччі. Від отриманих травм водій помер на місці пригоди. Триває слідство.

Фото з архіву Dana Kalynyak
Фото з арххіву Dana Kalynyak

Попередня стаття

Єдиний на Тернопільщині клуб «Айкідо» затопило (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині заборонили російськомовну інформаційну продукцію

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.