Крадіїв, які пограбували тернополянку, зафіксувала відеокамера (Відео)


11 листопада у Тернополі невідомі пограбували жінку. Постраждала знаходилася на зупинці та очікувала на громадський транспорт. Коли маршрутка підїхала, жінка слідом за іншими пасажирами намагалася потрапии у салон транспорту. У цей момент до неї зі спіни підійшли двоє чоловіків. Один із них непомітно просунув руку у кишеню жінки та витягнув звідти гаманець, у якому було 1,200 гривень. Крадіжку зафіксувала камера відеоспостереження.

 

Працівники Тернопільського відділу поліції просять допомогти встановити осіб причетних до злочину. Якщо ви впізнали даних осіб або знаєте їх місцеперебування, телефонуйте за номером у Тернополі 27-11-70, або на лінію “102”.

Попередня стаття

На Борщівщині водій вантажівки насмерть збив жінку-велосипедиста

Наступна стаття

За іногородніх дітей у Тернополі платити не потрібно?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.