На Бережанщині дерево впало на голову юнака. Хлопець у комі

У селі Павлів під час заготівлі деревини травмувався житель Бережанщини. На 18-річного хлопця впала велика гілка. Удар прийшовся на голову. Постраждалого у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення.

 

Працівники поліції з’ясували, що потерпілий разом з батьком заготовляли в лісопосадці дрова. Під час порубки на хлопця  впала велика гілка та сильно травмувала голову. Мешканця району в коматозному стані доправили в реанімаційне відділення районної лікарні. Наразі його стан важкий.

 

Відомості про подію внесено до журналу єдиного обліку звернень громадян. Правоохоронці встановлюють усі деталі нещастя.

Попередня стаття

На Тернопільщині презентують Новий економічний курс України (НАЖИВО)

Наступна стаття

На Тернопільщині мама розшукує сина, який пропав на заробітках у США

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.