ДТП на Бродівській: після зіткнення з авто легківка в’їхала у зупинку

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні близько 22:00 години у Тернополі. На вулиці Бродівська зіштовхнулися два автомобілі. Від удару одну із легківок викинуло на узбіччя, де знаходилася зупинка громадського транспорту. У результаті – металева конструкція значно пошкоджена. Речі, які знаходилися в транспорті, порозкидало по дорозі.

 

На момент аварії у салонах обох автівок знаходилися пасажири. За словами очевидця, ніхто із не постраждав. Щодо водіїв, то в одного із них була кров на обличчі та був чутний запах алкоголю. Проте керманич відмовився від допомоги медиків, які прибули на місце ДТП. Поліцію учасники дорожньо-транспортної пригоди, за словами свідка, також вирішили не повідомляти. Мовляв, владнають самі. Відтак, домовилися між собою про грошову компенсацію.

 

Попередня стаття

На автошляхах Тернопільщини передбачають сильну ожеледицю

Наступна стаття

15 листопада – Міжнародний день відмови від паління

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.