На автошляхах Тернопільщини передбачають сильну ожеледицю

Дощова погода охопила більшість регіонів України. Опади можливі упродовж доби, – попереджають метеорологи. Поступово дощі переходитимуть у мокрий сніг. Щодо температурних показників, то вночі вони можуть різко знизитися до мінусових. Відтак на дорогах утворюватиметься сильна ожеледиця.

 

«На Тернопільщині передбачається хмарна погода з проясненнями. Вітер південно-західний 5-7 метрів за секунду. Температура повітря коливатиметься від 1 до 5 градусів тепла. Вночі спостерігатимуться ще нижчі температурні показники», – каже синоптик обласного Гідрометцентру Оксана Озимків.

 

За попередніми прогнозами метеорологів, упродовж доби в регіоні спостерігатимуться різкі перепади температурних показників від плюсових до мінусових. Відразу після дощів можливі заморозки. Це досить небезпечно, – попереджає синоптик Наталка Діденко.

 

«Більшість регіонів перейшли у дощову фазу. У цьому є велика небезпека. Адже вночі температура повітря знижуватиметься і все навкруги, включно з дорогами та тротуарами, може вкритися льодом. Залишіть автомобілі біля офісів, добирайтеся громадським транспортом додому. Оскільки  безпека, здоров‘я та життя – понад усе», – наголошує Наталка Діденко.

 

За прогнозами Укргідрометеоцентру, дощова погода спостерігатиметься і 15-го листопада, а в другій половині місяця почастішають мінусові температурні показники.

 

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

Села, які приєднались до Тернопільської громади, мріють про автобуси та дитсадок (Відео)

Наступна стаття

ДТП на Бродівській: після зіткнення з авто легківка в’їхала у зупинку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.