На Тернопільщині люди перекрили дорогу, бо нічим їздити до райцентру (Відео)


 

Жителі села Нові Петликівці перекрили дорогу Тернопіль- Івано-Франківськ. На таку акцію люди вийшли, бо до їх села не їздить жоден автобус. Вони змушені самостійно добиратися до головної дороги, а це п’ять кілометрів.

 

– Автобус не ходить майже три місяці, люди ходять пішки, аби добратися до райцентру чи Тернополя. Раніше автобус возив і діток з сусіднього села Пушкарі, які навчаються в нашій школі. Тепер і ті змушені ходити пішки, а це зранку і після обіду щодня, – каже Марія Чайківська.

 

Неодноразово жителі села їздили до Бучацької районної адміністрації, та там, за словами місцевих, нічого не обіцяють. Тому нині люди вийшли на заплановану акцію протесту.

 

Зазначимо, до 28 серпня в село їздив автобус зранку і відвозив людей до Бучача. Однак водій відмовився надалі надавати послуги перевезення.

 

Наталя Борсук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

За іногородніх дітей у Тернополі платити не потрібно?

Наступна стаття

Тернополяни голосують за безкоштовний проїзд для учнів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.