Смертельна ДТП на Гусятинщині: не розминулися автівка та мотоцикл

На Гусятинщині у ДТП один водій загинув, інший – в реанімації. Аварія трапилася 13 листопада близько 18 години у Гусятині. Водій мотоцикла «ЯВА», проїжджаючи вулицею Б. Хмельницького, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. У результаті – мотоцикл зіткнувся з авто «ВАЗ 11183».

 

В результаті дорожньо-транспортної пригоди до лікарні потрапили обидва водії транспортних засобів. 19-річний кермувальник автомобіля та 48-річний власник мотоцикла. Врятувати життя останнього лікарям не вдалося. Від отриманих травм потерпілий помер.

 

Відомості про подію  внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частиною 2 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть. Слідчі дії тривають. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

У жительки Тернопільщини вилучили 20 кілограмів подрібненої марихуани

Наступна стаття

У ДТП загинув відомий тернопільський спортсмен (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.