Тернополяни голосують за безкоштовний проїзд для учнів

Тернополяни хочуть, аби проїзд у маршрутках для учнів впродовж навчального року був безкоштовним. Відповідну петицію Світлана Марущак розмістила на сайті Тернопільської міської ради 13 листопада. Тернополянка також вважає, що у тролейбусах ця пільга повинна діяти ще й на канікулах.

 

– “Зробити проїзд учнів у громадському транспорті безкоштовним. Встановити безкоштовний проїзд для дітей – учнів при умові пред’явлення учнівського квитка або іншого документа (картки Тернополянина), який посвідчує статус школяра. Тобто просто треба пред’явити учнівський квиток. Це право на безкоштовний проїзд діє на автобусних маршрутах крім періоду літніх канікул, в електротранспорті – протягом цілого року”, – йдеться  в петиції, проголосувати за яку можна за посиланням.

 

Станом на 14 листопада, тобто за добу, петицію підписали 337 осіб з 300 необхідних.

Попередня стаття

На Тернопільщині люди перекрили дорогу, бо нічим їздити до райцентру (Відео)

Наступна стаття

У жительки Тернопільщини вилучили 20 кілограмів подрібненої марихуани

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.