Тернопільщина прощається з Чемпіоном світу Андрієм Пушкарем

15-16 листопада на Тернопільщині прощатимуться з Почесним громадянином Кременця, багаторазовим Чемпіоном України, Європи та світу з армреслінгу Андрієм Пушкарем.

 

Сьогодні о 18.00 годині вдома у спортсмена відбудеться панахида. Адреса: вул. Дубенська, 125 б у Кременці.

 

Похорон відбудеться завтра, 16 листопада. Об 11.00 годині – літія за адресою вул. Дубенська, 125 б; 12.00 – чин похорону та прощання у храмі Покрови Пресвятої Богородиці (Полкова церква). Поховання відбудеться на міському цвинтарі Калинівка.

 

Нагадаємо, відомий спортсмен, Чемпіон світу з армспорту, кременчанин Андрій Пушкар загинув 14 листопада у ДТП на Рівненщині. Аварія сталася близько 15:00 години на автодорозі «Київ-Чоп». В автомобілі марки «Citroen» перебували троє людей – Андрій Пушкар та його товариш разом з батьком. Андрій Пушкар і батько товариша загинули на місці ДТП. Водія у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення.

 

За попереднью інформацією, водій автомобіля «Citroen» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою.

Попередня стаття

Працівники облавтодору перекрили вулицю Руська у Тернополі (Наживо)

Наступна стаття

Без зарплати півроку: працівники облавтодору протестують біля Тернопільської ОДА

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.