Чому змінився тариф на проїзд у громадському транспорті Тернополя. Результати аудиту

З 17 листопада тариф на проїзд у громадському транспорті Тернополя становитиме 5 грн. у тролейбусах та 6 грн. у маршрутках, а  вже з 20 грудня – буде відновлено дворівневу систему оплати за проїзд:

  • У тролейбусах – 5 грн. при розрахунку «Карткою тернополянина» або проїзним квитком, 6 грн. – при розрахунку готівкою або банківською карткою.
  • У маршрутках – 6 грн. при розрахунку «Карткою тернополянина» або проїзним квитком, 7 грн. – при розрахунку готівкою або банківською карткою.

 

 

Учні та студенти далі їздитимуть за 50% вартості, відповідно до умов, які діяли до цього часу. За цей місяць (з 17 листопада до 20 грудня) тернополяни та усі бажаючі зможуть оформити «Картку тернополянина» або отримати неперсоніфікований квиток і їздити у громадському транспорті надалі дешевше.

 

В основу тарифу були прийняті до уваги:

І) Розрахунки громадських активістів, які до речі, озвучували цифру 6,70 грн. за проїзд у маршрутках.

ІІ) Висновки профільної депутатської комісії, які пропонували встановити тариф на основі 5-6 грн., а при готівковому розрахунку – 6-7 грн.

ІІІ) Висновок незалежного аудитора, який підтвердив доцільність зміни тарифу в зв’язку з зміною показників господарської діяльності  перевізників та визначив тариф на рівні  близько 6 грн для проїзду в тролейбусах та  7 грн в маршрутках, а при встановлені належної оплати праці  водіям такий тариф, за його даними, сягнув би майже 7,60грн.

 

 

Висновок аудитора доступний для завантаження.

Попередня стаття

У Тернополі водій “євробляхи” під час перевезення наркотиків скоїв ДТП

Наступна стаття

Спортсмен Олег Жох, який їхав з Андрієм Пушкарем, потребує допомоги

2 Comments

    Avatar
  • А мединського чому не ушлі

  • Avatar
  • Доброго веора.7 (6) і 6 (5) гр. для такого маленького міста яке приблизно за годину можна перейти з одного кінця в інший на мою думку за багато. Плюс маршрутки вже (помягше сказати) дуже побиті життям а простіше – гроби на колесах. Плюс водії маршруток хамло. І ще водії маршруток за готівку не видають квитків навіть на вимогу пасажирів а просто хамлять. Висновок – на тих гробах на колесах (маршрутках і тролкйбусах) нехай їздять самі перевізники а я як і ходив по місту (не таке вже воно велике) пішки так і далі буду ходити…..

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.