Спортсмен Олег Жох, який їхав з Андрієм Пушкарем, потребує допомоги

Постраждалий унаслідок ДТП спортсмен Олег Жох потребує фінансової допомоги на лікування. Про це повідомляє рівненське інтернет-видання.

 

Нагадаємо, аварія, у якій загинули Андрій Пушкар  та Сергій Жох, батько спортсмена, трапилася у середу, 14 листопада, у Радивилівському районі. Поховали Андрія Пушкаря з Кременця нині на міському кладовищі Калинівка. Переглянути прямий ефір можна за посиланням.


Олега Жоха з важкими травмами доправили до місцевої лікарні. Сьогодні вранці після консиліуму лікарів рукоборця перевели до нейрохірургії одного з медзакладів Рівного. Стан Олега тяжкий: гематома голови, два переломи руки, забій внутрішніх органів. Деталі не повідомляють.

 

На сторінці “Армрестлінг” забороненої соцмережі ВКонтакте йдеться, що спортсмен у комі.

“Переламана ліва рука в двох місцях. Підтвердилася гематома на голові й сильне забиття легенів. Ще в реанімаційному автомобілі отямився, але це, швидше за все, від шоку. Лікарі кажуть, є шанс вижити Олегу”, – йдеться у повідомленні.

 

Зазначимо, Олег Жох чемпіон світу з армспорту на ліву руку у ваговій категорії до 70 кг, майстер спорту міжнародного класу, заслужений майстер спорту України.

Сім’я Олега потребує фінансової допомоги на лікування. Кошти можна перерахувати на картку 5167 4900 2888 3727 Світлани Жох.

 

Попередня стаття

Чому змінився тариф на проїзд у громадському транспорті Тернополя. Результати аудиту

Наступна стаття

У Тернополі за день збили трьох пішоходів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.