У Тернополі за день збили трьох пішоходів

Двоє тернополя та студентка з Франківщини потрапили під колеса автівок 15 листопада у Тернополі.

 

Перша автопригода трапилася о 16:20 на вулиці Шептицького. Водій авто «МЕРСЕДЕС» на пішохідному переході збив 92-річного пенсіонера. У старенького медики діагностували перелом ноги. Кермувальник покинув місце пригоди, його місцезнаходження встановлюють поліцейські.

 

О 16:55 на вулиці Руська під колеса СУЗУКІ ГРАНД ВІТАРА потрапила 38-річна мешканка Козівського району. Жінка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Потерпілу з травмами голови та плеча госпіталізували в обласну лікарню.

 

О 17:20 ДТП з потерпілим трапилося на вулиці Живова. Невідомий кермувальник на іномарці МЕРСЕДЕС збив 19-річну жительку Івано-Франківщини та втік з місця пригоди. Працівники поліції розшукали підозрюваного. Ним виявився мешканець обласного центру, який уже мав проблеми із законом.

 

За усіма фактами автопригод триває розслідування, повідомляють правоохоронці

 

Попередня стаття

Спортсмен Олег Жох, який їхав з Андрієм Пушкарем, потребує допомоги

Наступна стаття

На Тернопільщині через спалахи кору закривають на карантин навчальні заклади

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.