На Тернопільщині висадили 22 гектари нового лісу

У Бережанському лісгоспі здійснили масштабну посадку, заліснивши 22 гектари невгідь.

 

– На території Потіцької сільської ради Козівського району, працівники апарату державного підприємства “Бережанське лісомисливське господарство”, нижнього складу підприємства, а також Конюхівського та Козівського лісництв  створювали нові ліси на переданих даною сільською радою деградованих й малопродуктивних землях.

 

На площі 22 гектари висаджено дуб червоний. Садіння нового лісу здійснено даним підприємством уже в рахунок плану 2019 року з лісорозведення, – повідомляють в прес-службі ДП “Бережанський лісгосп”.

Попередня стаття

У центрі Тернополя горить будинок (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщину сунуть холоди

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.