З крану тече бруд, – чортківчани про воду (Відео)


На якість води жаліються чортківчани.  Кажуть що часту з крану тече бруд та іржа.

– У плані води місто поділилося на дві частини. В одних вода нормальна, в інших бруд. Таку воду не те що пити, руки мити в ній неприємно. Тому більшість чортківчан таки набирають воду у джерелі, – кажуть місцеві мешканці.

 

Чи якісна вода у Чорткові, – дивіться у проекті  «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

 

Нагадаємо, у Чорткові триває будівництво очисних споруд. Протягом останніх двох років для цього з Державного екологічного фонду виділили 30 мільйонів гривень

 

– Наступного року наші річки Серет і Дністер отримають нове дихання. Чотири тисячі метрів кубічних каналізаційних стоків в добу, спочатку пройдуть біологічну очистку, а потім потраплять у них, – пише у соцмережі міський голова Чорткова Володимир Шматько.

Попередня стаття

17 листопада – Міжнародний день студентів

Наступна стаття

Колишній начальник ДАІ потрапив у страшну аварію

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.