19 листопада – День працівників гідрометеорологічної служби України

19 листопада в Україні щорічно відзначають День працівників гідрометеорологічної служби, яка відіграє ключову роль в отриманні даних про клімат сьогодні, його можливі коливання та зміни в майбутньому та стихійні гідрометеорологічні явища. Повсякденна цілодобова робота метеорологів, гідрологів, синоптиків дає змогу завчасно вжити заходів для запобігання можливим збиткам від небезпечних явищ погоди.

 

Щорічно організації гідрометеорологічної служби країни дають близько 275 тисяч прогнозів і попереджень. Висока кваліфікація, енергія і любов до своєї справи більш ніж 5 тисяч працівників усіх рівнів дає можливість державній гідрометеорологічній службі належним чином виконувати свої завдання.

Попередня стаття

Попри негоду аграрії краю зібрали рекордний врожай

Наступна стаття

У Тернополі п’яний водій в’їхав у бетонну огорожу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.