У Тернополі за кошти з продажу ресторану “Україна” куплять автобуси (Відео)


 

«Україна» за 30 мільйонів. Приміщення колишнього ресторану продадуть. Незалежна експертиза визначила мінімальну вартість об’єкту. Його ціна – 30 млн грн.

 

– Депутатами прийнято рішення про надання дозволу на продаж об’єкта комунальної власності – це ресторан Україна, – зазначив мер міста Сергій Надал на сесії міськради.

 

Тернополяни кажуть, гроші мають піти на потреби міста.

– Сьогодні одним власникам продадуть, завтра іншим. Нині 30 млн, завтра може бути 50 чи більше, але якщо це на потреби міста, для громадян, то я думаю, що нічого негативного тут немає, – тернополянка Анжела.

– Видатки повинні спрямувати на закупівлю маршруток», – тернополянка Ірина.

 

Кошти, кажуть у міськраді, спрямують на виплату зарплати освітянам, медикам і куплять комунальні автобуси.

 

 

 

 

 

Попередня стаття

На Гусятинщині через коротке електрозамикання горів двоповерховий будинок

Наступна стаття

На Бандери затори. Тролейбус в’їхав в позашляховик (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.