Олег Жох, який разом із загиблим Андрієм Пушкарем потрапили у ДТП, почав приходити у свідомість

Рукоборець Олег Жох почав приходити у свідомість. Про це об 11 годині 19 листопада повідомив завідувач відділення нейрохірургії Рівненської міської лікарні Микола Тимощук. З його слів, для повного відновлення свідомості ще потрібен час. Загалом, як пояснив лікар, в стані Олега спостерігається позитивна динаміка, – повідомляє UA: Рівне.

 

Нагадаємо, 14-го листопада на трасі Київ-Чоп, у Радивилівському районі, зіткнулися вантажівка та легковик. В легковику їхали Олег Жох, його батько Сергій, а також спортсмен з Кременця Тернопільської області Андрій Пушкар. Останні двоє загинули. Після зіткнення Олега Жоха доправили спочатку у реанімаційне відділення Радивилівської райлікарні, а згодом до нейрохірургії міської лікарні Рівного.

 

Олег Жох та загиблий Андрій Пушкар багаторазові чемпіони світу та переможці багатьох міжнародних турнірів з армспорту. Саме на один з таких турнірів до Польщі спортсмени їхали, коли потрапили у ДТП.

Попередня стаття

Тернополянка знайшла гаманець з 20 тисячами гривень і повернула його власнику

Наступна стаття

Без бою. Супротивник Андрія Пушкаря залишив пояс чемпіона його сину (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.