Тернопільські дорожники отримають заборговані зарплати

Служба автомобільних доріг Тернопільщини завтра перерахує 5 мільйонів гривень за виконані роботи «Облавтодору». Це означає, що дорожники зможуть отримати заборговані зарплати.

Як повідомила прес-секретар служби автомобільних доріг області Соломія Огарко: завтра «Облавтодор» отримає 5 мільйонів 600 тисяч із заборгованих коштів. Загальний борг сягає  12-ти мільйонів гривень, відтак іншу частину коштів плануємо перерахувати до кінця року.

Нагадаємо, 15 листопада працівники «Облавтодору» впродовж години перекривали дорогу у Тернополі, на вулиці Руській, вимагаючи заборгованих за п’ять місяців зарплат. Як зазначив голова обласної ради профспілок Андрій Присяжний, загальна заборгованість за виконанні роботи «Облавтодору» сягає двадцяти мільйонів гривень, дванадцять з них заборгувала служба автомобільних доріг області. «Люди без зарплат п’ять місяців. І 15-го листопада відбувся вже другий наш протест, перший відбувався 25-го жовтня. Тоді нам пообіцяли, що зарплати будуть до 15-го листопада, але цього не сталося».

Як пояснюють у службі автомобільних доріг області, гроші «Облавтодору» не перераховували вчасно, через заборгованість Укравтодору.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Через пікет «АвтоЄвроСили» рух трасою Тернопіль-Підволочиськ ускладнений

Наступна стаття

У Тернополі заборонили розміщувати рекламу на міських електроопорах

One Comment

    Avatar
  • Шляк би їх трафив,разом із Юликом Б,опіцяли виплатити всю повнністю заборгованість,а виплатили лише за 1 місяц,іто 80% а 20% що подавили,аза інші місяці як думаєте розраховуватися,і по скільки процентів.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.