Тернопільських водіїв просять не паркувати автівки у дворах, на дорогах і тротуарах

Для належного прибирання дворів та вулиць Тернополя від снігу водіїв просять не залишати транспорт там, де він буде перешкоджати роботі спецтехніки, зокрема, у дворах та на тротуарах. Паркувати автомобілі керманичам радять у визначених для цього місцях.

 

Через погодні умови водіїв та пішоходів закликають дотримуватися правил дорожнього руху, бути більш обережними при пересуванні вулицею. Погода сприяє утворенню так званої “кірки”, яка провокує аварійні ситуації на дорогах.

 

Також водіям рекомендують замінити шини на зимові, якщо досі цього не зробили, та при можливості утриматись від поїздок по місту. КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

 

Попередня стаття

Тернопільських школярів запрошують на фінал фестивалю «Дитяча легка атлетика»

Наступна стаття

Через пікет «АвтоЄвроСили» рух трасою Тернопіль-Підволочиськ ускладнений

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.