У Тернополі викрили дві нелегальні АЗС

У Тернополі правоохоронці виявили кілька нелегальних автомобільних заправних станцій. Зокрема, незаконну діяльність АЗС припинили на вулиці Текстильна та Об’їзна. Автозхаправні станції реалізовували паливо та скраплений газ без будь-яких дозвільних документів.

 

Під час обшуку вилучили вибухонебезпечне обладнання, документи про роботу об’єктів та більше 1 тисячі 700 літрів дизельного палива. 

 

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1, ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

21 листопада – Всесвітній день вітань

Наступна стаття

«Передчасно і неестетично»,– тернополяни про «зимове містечко» у Центрі міста (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.