На сесії Тернопільської міськради розглянуть понад сотню питань (НАЖИВО)


 

Сьогодні, 22 листопада, скликана 30 сесія міської ради. У порядку денному 186 питань і хоча у списку немає пункту про тарифи – це питання прийшли відстоювати тернополяни.

 

Нагадаємо, з початку листопада ціни на проїзд у громадському транспорті змінювали тричі. Востаннє тарифи змінилися 17 листопада. Тепер вартість проїзду становить 5 грн. у тролейбусах та 6 грн. у маршрутках, а з 20 грудня буде відновлена дворівнева система оплати за проїзд:
• У тролейбусах – 5 грн. при розрахунку картками, 6 грн. – готівкою
• У маршрутках – 6 грн. при розрахунку картками, 7 грн. – готівкою.

 

Тернополяни такими розрахунками не задоволені. Це питання прийшли обговорити на сесії міської ради. Подію Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР транслює НАЖИВО.

 

 

Попередня стаття

Тернопільщину накриє північний антициклон

Наступна стаття

Кременчанка Надія Грушицька: від студентки до засновниці мовної школи у Польщі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.