23 листопада – Чорна п’ятниця (Black Friday)

Магазин для Чорної п’ятниці або Чорна п’ятниця для шопінгу? День старту гігантських розпродажів в третій декаді листопада і традиція, яка почалася в США з 1952 року. Багато товарів просто тануть з полиць магазинів в цей день.

 

Товарообіг магазинів в світі на Чорну п’ятницю значно зростає, але не у всіх, а тільки у тих, хто розділяє політику, умови і правила цього заходу. Ця політика проста – обов’язкова знижка, адже покупка повинна бути вигідною. Ті магазини, у яких ці знижки значні – отримають максимальний бонус: зміцнення авторитету, довіру і увагу покупців на цілий рік. Традиційні заходи і масові акції, присвячені початку Чорної п’ятниці можуть тривати цілий місяць і навіть більше.

 

У 2018 році Чорна п’ятниця (Black Friday) припадає на 23 листопада. Хто вміє рахувати і знає ціну грошам значно відрізняється від тих, хто цього робити не хоче. Бажаємо усім бути мудрими в цей День. Приємних покупок!
Попередня стаття

Баталії навколо маршруток у Тернополі продовжуються

Наступна стаття

Депутати внесли зміни у видаткову частину бюджету Тернополя на 2018 рік

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.