Депутати внесли зміни у видаткову частину бюджету Тернополя на 2018 рік

22 листопада у сесійній залі відбулася тридцята чергова сесія Тернопільської міської ради. Депутати заслухали інформацію про виконання бюджету міста по доходах за дев’ять місяців 2018 року та підтримали зміни до бюджету міста на цей рік. 

 

Проектом рішення зміни внесли у видаткову частину місцевого бюджету за рахунок внутрішніх перекидок, субвенції з обласного бюджету та збільшення дохідної частини спеціального фонду бюджету. Зокрема, понад 12 млн. грн. спрямовано на оплату праці працівникам галузі освіти,  3 млн. грн виділено управлінню транспорту, комунікацій та зв’язку на компенсацію за перевезення пільгових категорій громадян, з них 2 млн. грн отримало КП «Тернопільелектротранс» та 1 млн грн. автомобільний транспорт.

 

Також додаткових 1,2 млн. грн направлено на поточні видатки управлінню житлово-комунального господарства, екології та благоустрою, зокрема на утримання шляхо-мостового господарства. Ще понад 800 тис. грн. виділено на потреби управління у справах сім’ї, молодіжної політики та спорту, в основному це кошти на завершення капітального ремонту соціального житла для дітей-сиріт та для придбання необхідного обладнання і устаткування для комунальних  дитячо – юнацьких спортивних закладів.

 

100 тис. грн спрямовано у галузь медицини для забезпечення пільговим зубопротезуванням окремих категорій населення та 50 тис. грн – на потреби управління соціальної політики, 40 тис. грн з яких це – на надання допомоги при усиновленні дитини та 10 тис. грн для надання тимчасової  соціальної допомоги непрацюючим особам, що досягли пенсійного віку. Прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Окрім того, за рахунок субвенцій з обласного та державного бюджетів, 2,9 млн. грн направлено на утримання мистецького компоненту та на капітальні видатки Тернопільського ліцею №21 – спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети.

Попередня стаття

23 листопада – Чорна п’ятниця (Black Friday)

Наступна стаття

Тернополяни мають вибір: користуватися в опалювальний період субсидією чи пільгою

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.