На Тернопільщині передбачають снігопади

Упродовж доби на Тернопільщині метеорологи передбачають морозяну погоду. За прогнозами Укргідрометеоцентру, місцями стовпчики термометрів знижуватимуться до десяти градусів морозу. Проте невдовзі в регіоні дещо потеплішає. На зміну сильним морозам прийдуть снігопади.

У західному регіоні лютує антициклон Constantin. Як повідомила синоптик Наталка Діденко, внаслідок його активності знижується температура повітря.

«Через атмосферні фронти збільшуватиметься хмарність. Упродовж доби сильних опадів не передбачається. Але температура повітря очікується низькою. Найближчої ночі -4 -10 градусів, вдень від 3 градусів морозу до 2 тепла. Такі низькі температурні показники спостерігатимуться упродовж доби. Далі стовпчики термометрів дещо підвищуватимуться. У неділю на Заході, Півночі, включно з Києвом, у більшості центральних областей та на Харківщині пройдуть дощі та мокрий сніг. Опади принесуть невелике потепління. Проте це підвищення температури повітря слабо відчується через листопадову хмарність і вологість», – повідомила синоптик Наталка Діденко.

За попередніми прогнозами Укргідрометеоцентру, з наступного тижня температурні показники дещо підвищаться, однак почастішають снігопади.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Тернопіль в інії. З кожним днем зима все ближче

Наступна стаття

24 листопада – День пам’яті жертв голодомору

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.