На Тернопільщині в школі розпилили перцевий газ: постраждали двоє дітей

Десятикласник з Шумщини розпилив газовий балончик прямо в класі. Про інцидент в Шумському навчально-виховному закладі місцевих поліцейських повідомив директор школи.

 

Поліцейські з’ясували, що розпилення перцевого газу сталося в кабінеті фізики. Причетний до хуліганства – житель села Боложівка. Хлопець навчається в десятому класі. Однокласники і педагоги позитивно відгукуються про хлопця.

 

За словами старшокласника, аерозольний балончик «Перець-4», – це подарунок, який він зробив собі на день народження. Товар придбав в мережі. Каже, не знав що розпилення матиме такі наслідки.

 

Двох учнів даного навчального закладу, 2006 та 2007 років народження, госпіталізовано в лікарню з алергічною реакцією на розпилену речовину.

 

Після випадку школярів було евакуйовано, проводилося провітрювання приміщень.

 

Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною 1 статті 296 ККУ. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

З 1 грудня в Україні підвищать пенсії: кому і на скільки

Наступна стаття

На Бучаччині дитина втекла з дому через сварку з батьками

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.