Через п’яних водіїв за добу у Тернополі трапилися три ДТП

Протягом минулої доби патрульні отримали 17 повідомлень про ДТП, з них три – через нетверезих кермувальників. Зокрема, о 13:30 годині на перехресті вулиць Руська –Танцорова 35-річний водій, керуючи автомобілем VOLKSWAGEN VENTO, здійснив зіткнення з автомобілем GEELY MR. Під час спілкування з винуватцем ДТП поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на місці та в медичному закладі чоловік відмовився.

 

Настпуну аварію правоохоронці зафіксували о 15%0 годині на вулиці Купчинського. 46-річний водій автомобіля CHEVROLET AVEO, будучи у стані алкогольного сп’яніння, наїхав на припаркований автомобіль VOLKSWAGEN TRANSPORTER. Керманич пройшов освідування в медичному закладі, результат якого – позитивний.

 

Того ж дня о 21:53 годині на перехресті вулиць Б. Хмельницького-С. Крушельницької 48-річний водій, керуючи автомобілем CHEVROLET NUBIKA, здійснив зіткнення з автомобілем HUINDAI TUCSON. Керманич CHEVROLET був у стані алкогольного сп’яніння та погодився пройти огляд за допомогою алкотесту «Драгер» на місці. Прилад показав результат у 1,96 проміле, що перевищує допустиму норму у 10 разів.

 

На всіх винуватців інспектори склали адміністративні матеріали за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння). Патрульна поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тисячі українців по всьому світі пам’ятають Голодомор і закликають засвітити свічу (Відео)

Наступна стаття

Тернополяни несуть сотні свічок в пам’ять замордованих голодом українців (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.