Тернополяни несуть сотні свічок в пам’ять замордованих голодом українців (НАЖИВО)


 

В останню суботу листопада в Україні вшановують пам’ять жертв голоду, штучно організованого радянською владою. Зараз на Театральному майдані розпочався мітинг-реквієм «Засвіти свічку» до 85-тих роковин Голодомору. О 16 год загальнонаціональна хвилина мовчання в пам’ять жертв геноциду.

 

Журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР транслюють подію НАЖИВО.

 

Вшанування пам’яті жертв Голодомору відбувається не тільки в Україні, а й в усьому світі. Не забудьте засвітити свічу пам’яті за мільйони замордованих голодом українців та поставити її на підвіконня. Ми пам’ятаємо страшні 1932-33 роки…

Попередня стаття

Через п’яних водіїв за добу у Тернополі трапилися три ДТП

Наступна стаття

Мін’юст скасував передачу Почаївської лаври Московському патріархату

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.