У Кременці гроші з дискотеки віддадуть на лікування онкохворому хлопцю

 

У Кременці, 27 листопада, організовують благодійну дискотеку в місцевому клубі. Виручені кошти віддадуть кременчанину Юрію Гладищуку.

 

– Всі ми знаємо про біду цієї сім‘ї. А отже осторонь стояти не можемо. Арт-холл «Дель Каста» оголошує благодійну дискотеку 27 листопада , а саме у вівторок, всі кошти зі входу та зарплатні персоналу ми перерахуємо Юрчику. Якщо Ви з нами – ми чекаємо!!! Для Вас це філіжанка кави – для нього ЖИТТЯ! – написала у соцмережах Юлія Непомяща.

 

Зазначемо, Юрію 15 років, хлопець навчається у лісотехнічному коледжі. Останнім часом перебуває на лікуванні в Києві. Хлопець переніс чотири хіміотерапії та готується до ще двох, після яких операція.

 

Також кошти на лікування можна перераховувати на картку ПриватБанку: 5168757380043184 Одержувач: Гладищук Г.В.

Валютний рахунок:  5168757367477660 Одержувач Гладищук Г.В.

 

Попередня стаття

24 листопада – День пам’яті жертв голодомору

Наступна стаття

Тисячі українців по всьому світі пам’ятають Голодомор і закликають засвітити свічу (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.