Поляк заблокував авто львів’янина, бо йому не сподобалася українська символіка

 

Львів’янина Івана Кульчицького зупинив поляк у Перемешлі. Чоловіку не сподобалася українська символіка на авто. Іван у соцмережі написав обурливий пост, каже вперше за багато років зустрівся з явним проявом порушення прав і свобод громадянина України в Польщі, на яке правова система Польщі не може дати однозначної відповіді.

 

-Наc по дорозі заблокував польський хам, якому не сподобалася українська символіка на нашій машині. Викликали місцеву поліцію для якої ситуація стала певним “менінгітом”, адже є явне порушення всіх дорожніх правил зі сторони їх громадянина, а з іншого боку цей громадянин висуває нам звинувачення у злочині відповідно до нового варіанту польського закону про заборону тоталітаризму за яким нібито забороняється і певна українська символіка, – написаву соцмережі Ivan Kulchytskyy.

 

На з’ясування інциденту, пише пан Іван, витратили декілька  годин. Поліціянти попросили зняти українські знаки, аби поляки не пошкодили авто в автопаркінгу.

 

 

Попередня стаття

У Тернополі скоро запрацює “зимове містечко” (Фото)

Наступна стаття

“Ні в’їхати, ні виїхати”, – на митниці не пускають “євроблях” (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.