У Тернополі скоро запрацює “зимове містечко” (Фото)

 

З 1 грудня у центрі міста запрацює “Файне зимове містечко”. На Театральному майдані уже розміщені дерев’яні будиночки. Також облаштовують 40-ка метрову ковзанку та різноманітні атракціони. На льодовому майданчику,  який працюватиме незалежно від температурних та погодних умов, кататиметься близько двохсот відвідувачів одночасно.

 

Родзинкою цьогорічного «Зимового містечка» стане офіс Святого Миколая, стіна мрій і будинок льодових фігур. Протягом новорічних та різдвяних свят усі охочі зможуть написати побажання до Святого Миколая, поспілкуватися та зробити фото на згадку.

 

Окрім того, з середини грудня у Тернополі з’явиться ще одна святкова локація на так званих «Єлисейських полях», що неподалік набережної тернопільського ставу. Тут заплановано облаштувати гірку для спуску на сноутюбах, зону відпочинку і розваг та універсальні торгівельні будиночки.

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Мін’юст скасував передачу Почаївської лаври Московському патріархату

Наступна стаття

Поляк заблокував авто львів’янина, бо йому не сподобалася українська символіка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.