У Тернополі запрацювала Фабрика святого Миколая

Проект TERNOPILTIME 

Фабрика Миколая запрацювала в обласному центрі. Помічники святого готують для дітей подарунки. На фабриці бракує робочих рук. Відтак тернополян просять зголошуватися.

«Миколай про тебе не забуде» – це щорічна благодійна акція, у Тернополі її проводять 14 років поспіль. «ЇЇ мета – принести радість дня святого Миколая тим дітям, які в силу своїх життєвих обставин не в змозі відчути настрій свята у всій його повноті, шляхом вручення дітям подарунків, а також спілкуванням з ними», – каже голова комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ о. Орест Павліський.

 Помічники святого Миколая уже працюють у храмі святого Йосафата за адресою – вул. Лучаківського 5а. Вони запакували кілька тисяч пряників, які продаватимуть у храмах. За виручені кошти купуватимуть подарунки дітям.

«Завданням помічників святого Миколая є збір складників подарунків (іграшок, солодощів, засобів особистої гігієни, шкільного приладдя тощо), пакування та вручення їх діткам. Будемо відвідувати дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, дітей-сиріт та напівсиріт, дітей з сімей, котрі опинились у скрутному становищі. Відвідуємо дітей у їх домівках. Загалом в місті Тернополі проживає близько 2 тис. потребуючих дітей віком до 12 років. Списки оновлюються щорічно», – додає координатор акції Ірина Бревко.

Тернополяни можуть долучитися до будь-якого етапу акції «Миколай про тебе не забуде». Для цього необхідно звернутися безпосередньо на фабрику св. Миколая, або ж зателефонувати за номером 068 242 09 89.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

«Одяг в кілька шарів», – тернополяни про те, як зігріваються (Відео)

Наступна стаття

Росіяни захоплюють українські катери біля Керченської протоки. Відкрито вогонь

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.