На Тернопільщині сільський голова отримав майже 100 тисяч гривень хабара

На Тернопільщині на отриманні хабара правоохоронці затримали одного з сільських голів краю. Посадовець за виготовлення документів вимагав у жителя області три з воловиною тисячі доларів США. Після отримання коштів, сілький голова мав посприяти у підготовці та видачі рішення сільради про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність.

 

Прокурором області повідомлено про підозру посадовцю органу місцевого самоврядування у вчиненні злочину за ч.3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданого йому службового становища, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище). Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

На Гусятинщині чоловік поїхав до дружини в іншу область і пропав

Наступна стаття

Введення воєнного стану в Україні. Екстренне засідання ВР (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.