Призначено дату виборів: тернополяни обиратимуть Президента 31 березня

В Україні призначили дату проведення виборів Президента – 31 березня 2019 року. Рішення прийняли сьогодні, 26 листопада, під час екстреного засідання Верховної Ради України. “За” проголосували 298 депутатів.

 

Нагадаємо, екстрене засідання Верховної Ради України було скликано для обговорення указу Президента щодо введення воєнного стану в Україні. Як раніше вже повідомляв “МедіаТОР“, військовий стан в Україні запровадили. “За” проголосували 276 депутатів. Діятиме воєнний стан в окремих областях впродовж 30 днів, починаючи з 28 листопада.

Попередня стаття

В Україні ввели воєнний стан. “За” проголосували 276 депутатів (Відео)

Наступна стаття

У тернополянина вкрали велосипеди, вартістю 18 тисяч гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.