Сьогодні о 21:00 годині українці об’єднаються у спільній молитві за Україну

Сьогодні українці об’єднаються у спільні молитві за Україну. Розпочнеться вона о 21:00 годині. Повідомлення із проханням долучатися до молитви люди поширюють між собою у соцмережах.

– Долучаємся сьогодні до спільної молитви за Україну о 21:00 із запаленою Стрітенською свічею.Хай Бог нас всіх береже.Передайте це іншим щоб долучились як можна більше людей,  – написала Ірина Шевченко.

 

Зазначимо, що допис пошири понад 7 тисяч користувачів мережі Фейсбук.

 

Попередня стаття

Верховна Рада розглядає питання запровадження військового стану в Україні (Наживо)

Наступна стаття

В Україні ввели воєнний стан. “За” проголосували 276 депутатів (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Боже! Дай працьовитому, розумному, талановитому, веселому і віруючому народу України гідних його керівників, які не підставлять і не продадуть його заради власної наживи, які не поневолять його дух, не принижать своїм злодійством і розпустою!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.