Тернополяни не дотримуються посту, бо це для них дорого (Відео)

https://www.youtube.com/watch?list=PLS5ZSf923QUkQdUHjmGmh5Z-URbVYcFwn&time_continue=2&v=2AjAMLxv5Gs
 

Сьогодні, 28 листопада, починається Різдвяний піст, який триватиме до 6 січня 2019 року. Основна ідея посту полягає в очищенні душі і тіла перед святом Різдва Христового. Різдвяний піст – це один з чотирьох тривалих релігійних постів у році. Він вважається одним з найсуворіших. У Різдвяний піст забороняються всі продукти тваринного походження і міцний алкоголь. Під час великих свят, які випадуть у період Різдвяного посту дозволяється випити трішки червоного вина.

 

Чи дотримуються тернополяни посту – дивіться у проекті  «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

У Тернополі на Текстильній горить будинок, є постраждалий (Відео)

Наступна стаття

Почаївська Лавра знов у складі заповідника

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.